HVAD TILBYDER REDWOOD

Uddannelsesforløb for den kommercielle afdeling

Al forandring tager sit udgangspunkt i forbrugeradfærden. Men ofte glemmer vi teknologiens betydning for kundens marked og produkt. Salgstræning og uddannelsesforløbet giver din kommercielle afdeling en struktureret og præcis fremgangsmåde, til at nå bedre resultater langt mere effektivt for Jeres kunder – nye som gamle. Kontakt mig gerne her for den indledende dialog.

Forretningsudvikling for medievirksomheder

For medievirksomheder med annoncebærende platforme kommer det bag på de færreste, at kampen om målgrupper i mediemarkedet lægger pres på evnen til at øge indtjeningen. Men hvor der er udfordringer, er der ofte også uudnyttet kommercielt potentiale. Redwood Management kommer med betydelig erfaring og opdateret viden om mediamarkedet til at kunne indgå i en konkret dialog med netop Jeres virksomhed som udgangspunkt. Kontakt mig gerne her for den indledende dialog.

Insourcing / konsulentydelser

Hos Redwood Management tilbyder vi din virksomhed at benytte selskabets kompetencer fra mediabureau og medievirksomhed. Kortere såvel som længerevarende løsninger tilbydes i forbindelse med insourcing. I får stillet en kompetent salgs-, analyse- og marketingperson til rådighed, der de sidste mange år har været en central del at den progressive udvikling på mediemarkedet i Danmark og Norden. Kontakt mig gerne her for den indledende dialog.

Kontakt

Casper Claudius Gregersen

Partner

Telefon: +45 26300057

casper@redwoodmanagement.dk